Home Agenda Over het festival Fotoarchief Financiers Wie zijn wij Contact Juweeltjes
Angelique Krüger, presentatrice TV Gelderland
“Ik ben graag en uit overtuiging supporter van het Kwartiermakersfestival’’

Angelique en haar visie op het festival
Mijn naam is Angelique Krüger. Wellicht ken je mij van de diverse tv-programma’s die ik presenteer voor TV Gelderland. Door mijn werk kom ik in aanraking met heel diverse mensen, van jong tot oud, , wit of zwart, hoog of laag opgeleid, enz. Deze diversiteit maakt mijn werk extra boeiend en afwisselend.

Naar mijn mening is onze maatschappij aan het verharden en daar ben ik niet blij mee. Die verharding ontstaat veelal vanuit onwetendheid en angst voor het onbekende.
Opkomen voor mensen in kwetsbare posities is extra van belang, juist in tijden van verharding. Opkomen voor mensen die ‘anders’ zijn, zoals mensen met lichamelijke beperkingen, psychische problemen of een verslaving, maakt een samenleving humaan en beschaafd. Voor hen is het deel uitmaken van onze maatschappij, hun plekje in de samenleving vinden, al een stevige uitdaging, daar is wat steun toch noodzakelijk?!

Nobody’s perfect!
Mede hierom ben ik met veel enthousiasme supporter van het Arnhemse Kwartiermakersfestival. Tijdens het Kwartiermakersfestival worden juist deze mensen gestimuleerd om zich te uiten door middel van kunst, cultuur en bewegen. Daarbij staat het laten zien van de aanwezige talenten en kwaliteiten centraal. Mijn ervaring is dat er een gigantische hoeveelheid creativiteit aanwezig is, mede door de enorme levenservaring die deze groep veelal heeft.
Het festival is het middel, het podium, voor deze talenten.
Door de talenten en kwaliteiten van mensen te laten zien, bevorderen we een positieve beeldvorming. En dat is wat ik graag ondersteun; we zijn immers allemaal gewoon mensen met onze eigen (eigen)aardigheden. Nobody’s perfect toch, ik in ieder geval niet!!


zoek
Voorproefje:
eerder verschenen nieuwsbrieven
Agenda