Home Agenda Over het festival Fotoarchief Financiers Wie zijn wij Contact Juweeltjes
Atelier 23

Kunst met een K
Een eigen 'handschrift'
Bij Atelier 23 werken kunstenaars die via een ongebruikelijke weg met beeldende kunst aan de slag zijn gegaan en bevlogen zijn geraakt.
De kunstenaars werken aan een eigen product en ontwikkelen hun eigen ‘handschrift’ in een creatief proces. In dit proces worden zij begeleidt in het ontdekken van materiaal en het vormen van een beeldtaal. Ieder doorloopt dit proces op geheel eigen wijze. De begeleiders van Atelier 23 zijn pedagogisch en kunstzinnig geschoold. Zij kennen deze processen en kunnen de kunstenaars bij hun creatieve proces assisteren.

Waarborgen kwaliteit
Bij Atelier 23 is kwaliteit belangrijk. Daarom wordt er een externe kunstcommissie bij werkbesprekingen en het werkproces betrokken. De commissie bestaat uit kunstenaars vanuit verschillende disciplines.

De kunstenaar bepaalt met de begeleiders en de commissieleden welke werken Atelier 23 in de collectie opneemt. Atelier 23 exposeert regelmatig en heeft verschillende opdrachten uitgevoerd. Het is mogelijk kunstwerken te kopen of te huren. Enkele kunstenaars geven workshops aan groepen.

Atelier 23 is op werkdagen te bezoeken van 9 tot 16 uur. Je vind ons bij de Buitenplaats in Arnhem.
zoek
Voorproefje:
eerder verschenen nieuwsbrieven
Agenda